Objevte i vy program Full Circle of Conditioning, který omladí a zjemní vaši pokožku

Hladká a jemná pokožka je snem žen napříč celým světem. Dosáhnout tohoto cíle však vyžaduje pravidelnou domácí péči. Pokud jste doposud na své tělo zapomínali, možná je právě teď ten pravý čas začít svou pokožku hýčkat a dopřát jí vše, co potřebuje. Jak? Pomocí programu péče o pokožku Alexandria Professional Full Circle of Skin Conditioning.


Připlatit za kvalitní kosmetiku se vyplatí

Cesta za krásnou a zdravě vypadající pokožkou vyžaduje hned dvě věci. Jednou z nich je čas na pravidelnou péči a druhou kvalitní kosmetika. Odborníci se shodují na tom, že rozdíl mezi levnou kosmetikou dostupnou v drogérii a tou, kterou používají profesionální salóny, může být opravdu velký. Profesionální kosmetika obsahuje vyšší koncentraci důležitých aktivních látek a přináší efektivní výsledky ve velmi krátkém čase. Sáhnout se rozhodně vyplatí po přípravcích založených na přírodních ingrediencích, které jsou bezpečné a účinné.


O kosmetice Alexandria Professional

Americká značka Alexandria Professional na trhu působí již déle než 30 let a nabízí účinné kosmetické přípravky založené na ryze přírodních ingrediencích. Majitelé kosmetických salonů se shodují na tom, že jsou výsledky po použití této kosmetiky opravdu viditelné. A vy si profesionální péči můžete dopřát nejen v salónu, ale také z pohodlí domova.


Jemná a hebká pokožka po celý rok

Radujte se z dokonale jemné a hebké pokožky po celý rok. Přinášíme vám tipy na produkty, které si vaše pokožka zamiluje.

TIP: Krém Phenomen-all

Krém na pokožku Phenomen-all by se dal nazvat malým kosmetickým zázrakem. Díky unikátnímu složení a obsahu výhradně rostlinných složek zvláčňuje, zjemňuje a zklidňuje i tu nejcitlivější pokožku. Tento hydratační krém, který vaši pokožku rozzáří a který zanechává trvalý lesk i pod make-upem, je klíčovou složkou komplexního programu péče o pokožku se značkou Alexandria Professional.


TIP 2: Full Circle Travel Kit aneb péče o pokožku i na cestách

Nezapomínejte na vaši pokožku a pleť ani na cestách. Pořiďte si sadu produktů v malém, praktickém balení vhodném na cesty. Co obsahuje? Peeling Smoothie a Sweet Cheeks, určené k exfoliaci těla a obličeje, bahno Mud Puddle, které detoxikuje a zklidňuje pokožku a v neposlední řadě zázračný krém Phenomen-all.
Vsaďte i vy na pravidelnou domácí péči o pleť a pokožku s profesionální kosmetikou Alexandria Professional. Sami zjistíte, že dokáže učiněné divy.