O Alexandria Professional®

 

  • Rodinná společnost s více než 30 letými zkušenostmi v péči o pokožku a výrobou profesionálních cukrových past a Veganské (d)epilační kosmetiky. 
  • Cukrové pasty Alexandria Professional si zachovávají stálou konzistenci, aby se Vám s nimi dobře pracovalo po celou dobu procedury a nebylo nutné je vyměňovat, to pomáhá šetřit provozní náklady. Všechny produkty Alexandria Professional jsou přírodní a veganskénetestované na zvířatech. Máme všechny potřebné certifikace a splňujeme nejpřísnější hygienické standardy a nařízení
  • Školíme jedinečný školící program od  Alexandria Professional - odstranění chloupků cukrovou pastou technikou Kennedy Theory™ . Tato technika práce s cukrovou pastou byla vyvinuta tak, aby pomohla jak novým, tak zkušeným profesionálům pracovat rychlejišetrněji a provádět (d)epilaci s nejlepším možným výsledkem pro Vaše klientky.
 Alexandria-professional-skoleni-epilace
 
Naše poslání
Alexandria Professional® se zaměřuje na poskytování zdravých a přirozených řešení pro krásu a wellness. Prostřednictvím odborného vzdělávání předáváme znalosti Alexandria Professional v rámci České a Slovenské Republiky. Ve spolupráci s našimi obchodními partnery řešíme jejich problémy a požadavky spojené s co nejšetrnější péčí o pokožku. 

Důležité informace o Alexandria Professional®

  • Alexandria Professional® používá nejmodernější inovace na výrobu cukrových past, které vám za vaše investice nabídnou kvalitní hodnotu. Naše tělové cukrové pasty mají takové složení, aby vydržely po celou dobu procedury a nebylo nutné je vyměňovat, což vám ušetří provozní náklady. Všechny naše produkty určené pro použití jsou přírodní a veganské, netestované na zvířatech.  Máme všechny potřebné certifikace a splňujeme nejpřísnější hyginenické standarty a nařízení.
  • Školíme jedinečný školící program od  Alexandria Professional® - odstranění chloupků cukrovou pastou technikou Kennedy Theory™  bylo vyvinuto tak, aby pomohlo jak novým, tak zkušeným profesionálům provádějícím epilace s cukrovou pastou zvládnout tuto metodu rychleji, precizněji a provádět ji s větší flexibilitou.
  • Alexandria Professional® věnuje velkou část svých zdrojů na soustavný výzkum a vývoj zaměřený na zlepšování přírodní péče o pokožku.