Ošetření pro vyživení pleti – v podzimních dnech

V chladnějších podzimních dnech určitě pleť ocení ošetření, které jí dodá dávku vyživení a zjemnění a pleť bude vypadat svěže a šťavnatě.

S Yellow Rose sáhneme po produktech z řady „Red Vine“ nebo „Olive&Herbs” pro zralou pleť a pro tu mladší vybereme řadu “Skin Relaxant”.

Charde_IG_posts_olive_herbs_2048x2048px_210220_9

Přírodní ošetření s výtažky oliv a bylinek

 

bannery_ig_2048x2048_23

Ošetření na prozáření pleti a snížení tvorby červených žilek Red Vine

 

yellow-rose-osetreni-skin-relaxant

Ošetření Skin Relaxant proti prvním příznakům stárnutí

Proč právě tyto řady?
Pleť Vašich klientek určitě ocení silné antioxidanty z listů červené vinné révy nebo listů oliv, lykopen, sójové a pšeničné proteiny nebo přírodní oleje z jojoby, avokáda, oliv, mandlí, arganu nebo méně známého pupalkového oleje a mikrokuličky z extraktem z lněného oleje, ale i vitamíny A,E,C,B5 nebo kombuchu a bambucké máslo.
 
  
Proč právě tyto účinné látky?
  • Antioxidanty zpomalují stárnutí a jsou obsaženy v pleťové masce Red Vine a Olive&Herbs
  • Sójové a pšeničné proteiny a přírodní oleje fungují jako pleťový kondicionér, po kterém je pleť jemná, hladká, zdravá a vyživená.
  • Kombucha má efekt ztluštění pokožky – Lipofilling
  • Bambucké máslo – zvláčňuje hydratuje a působí proti vráskám
  • Vitamíny pro regenerační a posilující účinky

Při výběru řady Red vine doporučuji použít ampule-RED VINE SERUM Radiance Skin Care. ¾ ampule zapracujeme před pleťovou maskou Red vine a zbytek před závěrečným krémem Hydronutritive. Ampule obsahují vyživující sójové proteiny, PCO molekuly s proti vráskovým účinkem, tripeptid mědi pro zvýšení obnovy kolagenu a zvláčňující avokádový a olivový olej.

Pokud klientka dává přednost relaxačnímu typu ošetření s masáží, tak vyzkoušejte do masáže spolu s jojobovým olejem a krémem revitalisante přidat i trochu olivové masky, kterou po masáži ještě aplikujte na 15 až 20 minut i samostatně. Na závěr olivový olej + olivový krém a výsledek je opravdu úžasný.