o Yellow Rose

Kosmetika Yellow Rose se vyrábí v Rodinné továrně na předměstí Athén na nejmodernějších výrobních linkách. Velkou chloubou jsou moderní laboratoře pro vývoj a laboratoře pro chemické a mikrobiologické analýzy pro kontrolu kvality.
 
 
 
yellow-rose-vyrodni-zavod
 
Úspěšná rodinná společnost Pachopos úspěšně vyrábí kosmetické přípravky pro profesionální péči o pleť a tělo pod značkou Yellow Rose od roku 1965. Úspěch Yellow Rose spočívá v inovacích, jedinečných výrobcích a respektu vycházejícího z tradiční řecké výroby přírodní kosmetiky za použití nejmodernější výroby.
 
 Yellow-rose-rodinna-spolecnost

Profesionální kosmetika Yellow Rose zahrnuje kompletní výrobky a řešení pro péči o pleť a tělo pro profesionální použití a domácí péči. Pro výrobu pečlivě vybírají přírodní suroviny a při výrobě se používají nejnovější kosmetické trendy a znalosti. Prioritou je výroba a prodej bezpečných, účinných kosmetických výrobků, které pomáhají profesionálům v oblasti krásy a péči o tělo. Profesionální kosmetika Yellow Rose se vyrábí v souladu se standardy kvality G.M.P. a G.L.P. a výroba je certifikována standardy ISO 9001 a ISO 22716. V rámci výrobního procesu jsou prováděny kontroly vstupních surovin a všech finálních výrobků. Propracovaný systém nejvyšší kontroly kvality garantuje zákazníkům již více jak 40 let.
yellow-rose
 
 
Yellow Rose si váží zákazníků a věnuje jim velkou péči při rozvoji dlouhodobé a partnerské spolupráce. Má zkušený tým vědců a odborníků na krásu, kteří vždy rádi poradí a spolupracují na dotazech a požadavcích zákazníků.
 
yellow-roswyellow-roseyellow-roseyellow-roseyellow_roseyellow-rose
yellow_roseyellow-rose
 
 
Naše společnost Chardé je výhradní prodejce profesionálních kosmetických produktů Yellow Rose  pro Českou Republiku. 
Rádi Vám představíme profesionální kosmetické produkty Yellow Rose a naučíme vás jedinečná kosmetická ošetření Yellow Rose na odborných školeních.
 

Informace o školení