Jak docílit toho, aby si klientky říkaly o produkty pro čištění pleti pro domácí péči?

Čištění pleti pomáhá odstranit nečistoty, make-up a mastnotu z pokožky. To pomáhá zlepšit vzhled a zdraví pleti. Pokud pokožku nečistíme, mohou se na ní hromadit bakterie a nečistoty, což může vést k zanícení pokožky, akné a dalším problémům.

Hlavní přínos čištění pleti pro péči o pokožku.

Čištěním pleti připravujeme pokožku na vstřebání dalších účinných látek a tím se zvyšuje i účinnost jejich působení. Pravidelné čištění pleti je proto důležité pro udržení zdravé a hezké pokožky.

 ikony_03

Kdy je vhodné pleť čistit?

Doporučujeme pleť čistit ráno a večer, a to v teplé vodě a s použitím jemného čisticího produktu určeného pro daný typ pleti. Při čištění pleti je důležité zaměřit se na problematické oblasti, jako jsou například T-zóna, brada a lícní partie.

Při použití make-upu je důležité ho důkladně odstranit před spaním, aby nedocházelo k ucpání pórů a zánětům pokožky. Pokud máte citlivou nebo problematickou pleť, kontaktujete Vaší kosmetičku, která vám poradí s výběrem správných produktů a postupů pro čištění pleti.

Partnerské salony Yellow Rose Vám mohou doporučit čištění dle stavu a potřeby Vaší pleti.

 ikony_02

Jak správně čistit pleť?

Správné čištění pleti zahrnuje následující kroky:

  1. Omyjte si ruce.
  2. Navlhčete si obličej vlažnou vodou.
  3. Naneste malé množství čisticího mléka nebo gelu na dlaně a jemně rozetřete po obličeji krouživými pohyby.
  4. Důkladně opláchněte obličej vlažnou vodou a osušte ho jemným čistým ručníkem.
  5. Dočistěte pleť vhodným tonikem s použitím vatového tamponku.
  6. Pokud používáte další produkty, jako jsou séra nebo krémy, nanášejte je v souladu s pokyny na obalu.

Je důležité vybírat produkty pro čištění vhodné pro vaši pokožku a nepoužívat příliš horkou vodu, která může pokožku vysušovat. Pokud máte citlivou nebo problematickou pleť, poraďte se s odborníkem, který vám poradí s výběrem vhodných produktů a postupů pro čištění pleti.

Ikony_1024x1024px8_1

Profesionální čištění pleti.

V patrnerských salonech Yellow Rose se setkáte s vyškolenými profesionály v péči o pleť. Naše péče zahrhuje:

  1. Konzultace: Kosmetička s Vámi projde stav a potřeby Vaší pokožky. Doporučí vhodnou péči dle stavu Vaší pokožky.
  2. Odlíčení: Odlíčení se provádí pomocí vhodného odličovacího mléka nebo gelu, aby se odstranily zbytky make-upu.
  3. Příprava: Před samotným čištěním si kosmetička omyje ruce, a poté aplikuje čistící produkt na obličej zákazníka rukou nebo štetcem.
  4. Čištění: Kosmetička použije techniky čištění, jako jsou ruční masáže, štětcové masáže k aplikaci mléka nebo gelu, aby se odstranily nečistoty a zbytky make-upu.
  5. Tonizace: Po čištění se na pokožku nanese tonikum, které uzavře póry a pokožku zklidní.
Při použití kvalitních čistících produktů v péči o pleť  je pokožka chráněna a dosáhnete nejvyššího možného výsledku.
 
Profesionální produkty pro čištění pleti od Yellow Rose pro kabinetní použití.
 

ČIŠTĚNÍ PLETI KABINA

 ikony_04

Proč je důležité učit klientky používat kvalitní odličování i pro domácí péči?

V péči o pleť doporučte klientkám používání kvalitních odličovacích produkrů i na domácí péči, protože nevhodně zvolené odličování může způsobit zanesení pórů a tvorbu nečistot. Klientky ocení, že kvalitní odličování přináší hydrataci pokožky a zabraňuje nadměrnému vysušení a podráždění. Profesionální kosmetička doporučí klientkám cílené odlíčení dle stavu a potřeby pro různé typy pleti. Tím je péče efektivní a zamezí se vzniku dalších kožních problémů. Důsledné používání kvalitních odličovacích produktů také přispívá k udržení zdravé a krásné pokožky dlouhodobě.

DOMÁCÍ PÉČE - ČIŠTĚNÍ PLETI

ikony_05

Jak docílit toho, aby si klientky říkaly o produkty pro domácí péči?

Existuje několik způsobů, jak v rámci kosmetického salonu efektivně a přirozeně nabízet prodej kosmetických produktů pro čištění pleti. Některé z následujících tipů by mohly být užitečné:

  1. Osobní konzultace: Nabídněte klientkám osobní konzultaci a zjistěte, co jejich pleť potřebuje. Připravte plán péče o pokožku. Doporučte vhodnou péči v salonu a vhodné produkty na čištění podle jejich typu pleti pro domácí péči na základě věku a individuálních potřeb.

  2. Ukázka produktů: Umožněte klientkám vyzkoušet si vzorky kosmetických produktů pro čištění pleti, aby si mohly vyzkoušet jejich účinky a viděly, jak fungují na jejich pokožce. Mějte produkty pro domácí péči ve Vašem salonu, tak aby si je klientky mohly ihned odnést domů a začít je používat.

  3. Sezonní ceny a dárky zdarma: Nabídněte klientkám zvýhodněný nákup - ukažte jim kolik ušetří. Hýčkejte je dárky při nákupu kosmetických produktů pro čištění pleti, což může zvýšit jejich zájem o nákup produktů. Využívejte akční sezonní nabídky Yellow Rose.

  4. Vzdělávání v péči o pleť: Informujte a vzdělávejte je. Organizujte setkání s Yellow Rose s Vašimi klientkami, vzdělávejte je o kosmetických produktech pro čištění pleti. Využijte znalostí Yellow Rose o produktech a péči o pleť a doporučení, jak je správně používat a jaký mají přínos v péči o pokožku při správném používání. Účastněte se i vy odborných seminářů Chardé a vzdělávejte se.

  5. Marketing: Vytvořte kvalitní webové stránky a využívejte sociální média. Prezentujte v salonu Vaši péči, znalosti a jak pomůžete v péči o pokožku. Prezentujte přínos ošetření a produktů pro péči o zdravou, hezkou a pevnou pokožku. Využívejte dárkové poukázky pro rozšíření služeb a získání nových klientek. 

  6. Prezentujte a představujte: Během ošetření informujte klientky co používáte a jak to pomáhá jejich pleti. To co chcete doporučit pro nákup domácí péče, tak umožněte klientce vyzkoušet u Vás v salonu, tím získáte její důvěru a klientka se přesvědčí o přínosu produktu pro ní.

 

Naše tři novinky pro úspěšný domácí prodej:

Využijte menších balení. Klientky uvítají nižší investici, ale poskytne jim to plnohodnotnou péči.

YR_IG_1024x1024px_produkty_090323_03

100ml

YR_IG_1024x1024px_produkty_090323_02

100ml

YR_IG_1024x1024px_produkty_090323_04

125ml

Kontaktujte partnerské salony Yellow Rose a požádejte o doporučení pro domácí péči.

#partnerskysalonYellowRose

YR_Seminar_BREZEN_28032374

YR_Seminar_BREZEN_28032373

YR_Seminar_BREZEN_28032375

DOMÁCÍ PÉČE - ČIŠTĚNÍ PLETI