Regenerace pleti v podzimní období a řešení pro pigmentové skvrny a barevné nedokonalosti pokožky.

V nadcházejícím období je třeba pleť důkladně zregenerovat. Je také ideální čas začít řešit pigmentové skvrny a barevné nedokonalosti, které nám léto na pleti způsobilo.

Kosmetika Yellow Rose má více účinných řešení, jak si s tím poradit, a to jak v salonní péči, tak i pro klientky na domácí péči.

Profesionální péče v salonu:

Jedním nejúčinějším ošetřením v salonu, je ošetření s účinkem ovocných kyselin AHAs, které doporučujeme pro vyšší efekt aplikovat v 6 opakovacích kůrách v odstupu 2 až 3 týdnů. Vše samozřejmě závisí na citlivosti klientky. Vybrat si můžeme ze dvou koncentrací AHAs a to 23% nebo 30% opět v závislosti na citlivosti klientky.

 

Domácí péče:

Pro dokonalý efekt pro ošetření s AHAs je důležitá domácí péče, kdy klientka pečuje vždy na noc, po dobu 30 dnů, o svou pleť sérem s obsahem 10% kyselin - FRUIT ACIDS GEL 10% 30ML a souběžně, také vždy na noc, aplikuje sérum DARK SPOTS FADER 30ML, které podporuje bělení a zesvětlení pigmentových skvrn. Sérum - DARK SPOTS FADER 30ML s obsahem kyseliny Kojové, která má silný zesvětlující účinek, klientka může používat i samostatně delší dobu než 30 dnů, jak je tomu u séra FRUIT ACIDS GEL 10% 30ML, dokud nedojde k viditelnému zlepšení. Sérum - FRUIT ACIDS GEL 10% 30ML  a - DARK SPOTS FADER 30ML s obsahem kyseliny Kojové se aplikuje vždy NA NOC.Sérum - FRUIT ACIDS GEL 10% 30ML  a - DARK SPOTS FADER 30ML s obsahem kyseliny Kojové se aplikuje vždy NA NOC. Vždy musíme klientce zdůraznit, že v době kdy podstupuje tuto kůru ošetření, je nutné přes den chránit pleť  CELLULAR SUN CARE CREAM SPF 50+ UVB/UVA 50ML  nebo SUN CARE CREAM SPF 30 UVB/UVA 50ML.